Gym Point

Dorim sa-ti oferim câteva sfaturi cu lucrurile esențiale pe care trebuie sa le ai in geanta de sala atunci când o sa ne calci pragul, sa înțelegi importanta lor și sa te informam cu câteva reguli de baza din sala noastră!

Te rugam sa ai la tine

Prosop

Atunci când lucrezi cu siguranța transpiri, așa ca te rugam ca Intotdeauna sa pui prosopul pe salteaua cu care lucrezi, in primul rând pentru igiena ta si in al doilea rând pentru ca nu este placut ca persoana care vine sa lucreze dupa, sa se aseze pe transpirație.

Încălțăminte de sala

Sala noastră nu permite accesul fara adidasi de schimb, de aceea consideram important sa iti aduci o pereche de adidasi pe care sa ii folosesti doar pentru sala. Asigura-te ca te simți confortabil in ei și ca nu te strâng!

O sticla cu apa

( este foarte important sa te hidratezi ) iar dozatorul de apa pus la dispoziție este pentru a suplimenta necesarul tau, in cazul in care ai terminat-o pe a ta.

Strict pentru fete

Bustiera e absolut necesara

( mai ales la clasele de Kangoo Jumps). Alege un material care lasa pielea sa respire si o pastreaza uscata, previne frecarea, fara sarme, cusaturi proeminente sau cleme care ar putea cauza leziuni la nivelul pielii.

Absorbante sau tampoane

Menstruatia nu te impiedica sa faci sport, insa nu uita sa ai in geanta absorbante de schimb. E neplacut sa fii nevoita sa cauti un magazin sau o farmacie prin imprejurimi, de unde sa poti cumpara in caz de nevoie.

Elastice de par

Deoarece nu simți importanta lor decât atunci când nu le ai

Opțional:

Lenjerie intima si sosete de schimb. Vei transpira foarte mult si pe langa hainele curate care inlocuiesc echipamentul de sport, e importanta si lenjeria intima.

Regulament GYM Point

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA PENTRU CLIENTI

Regulament de ordine interioara, sala fitness

 • Prezentul regulament este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor din cadrul salii de curs, pentru ocrotirea sanatatii clientilor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor.
 • Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al salii este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza Gym Point. Prin plata unei sedinte sau a unui abonament si semnarea declaratiei pe proprie raspundere, certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.
 • Instructorii si conducerea salii nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele vatamari corporale sau pierderi de vieti inregistrate in incinta clubului, dar va depune toate diligentele pentru a preveni producerea oricaror evenimente sau situatii de natura a prejudicia clientii si abonatii salii. Clientții și abonații sălii iși asumă riscurile ce decurg din nerespectarea indicațiilor instructorilor, respectiv din utilizarea unui echipament necorespunzător. In situatia în care cursantii/clienții nu respectă indicațiile instructorilor, respectiv nu utilizează echipament sportiv corespunzator, clubul își rezervă dreptul de a nu permite accesul la ora respectivă.
 • Serviciile Gym Point sunt deschise zilnic pentru cursanti, de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:00 – 22:00 si Sambata intre orele 09:00-12:00. Conducerea salii isi rezerva dreptul de gestionare si modificare a orelor de functionare in situatii speciale. Aceste modificari vor fi afisate..
 • Accesul in sala se face pe baza abonamentului achizitionat, care este strict personal si netransmisibil. Abonamentul este valabil o luna calendaristica, din 25 pana in 24 luna urmatoare, din 10 pana in 9 luna urmatoare.
 • Abonamentul este valabil inclusiv in data de expirare a abonamentului.. Se beneficiaza de fidelizare doar daca reinnoiti cel tarziu in ziua in care expira, altfel pierdeti fidelizarea
 • Alte bonusuri si reduceri :

– mai multi membri din aceasi familie, beneficiaza de 15% reducere la toate abonamentele din familie (mama, tata, copil minor, frati minori) plus fidelizarea din luna din care face parte;
– elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de 10% reducere la clasele pentru adulti. (se aduce ca dovada carnetul, cuponul) plus fidelizarea din luna in care face parte;
– daca aveti copil la clasele colaboratorilor nostri, cursantul beneficiaza de 10% reducere la abonamente, plus fidelizarea din luna in care face parte (numele copilului trebuie sa apara pe lista pe care am cerut-o de la instructorii colaboratori);
– in luna in care aveti ziua de nastere, beneficiati de 50% reducere la abonament din pretul intreg.

 • Abonamentul se prelungeste doar in urmatoarele conditii:
 • Medical – 7 zile (anuntate si dovedite printr-o adeverinta, concediu medical sau reteta cu antibiotic, maxim de 5 ori intr-un an)
 • Concediu odihna – 7 zile (maxim de doua 2 ori intr-un an – anuntate inainte)
 • Casatorie – 5 zile
 • Deces in familie (mama, tata, sot/sotie, copil, frate) – 5 zile.
 • In cazul in care sala este inchisa in zile care nu sunt zile libere nationale, toate abonamentele vor fi prelungite automat cu perioada respectiva.
 • Inainte de a participa la clasa este necesara programarea prealabila. Programarea se face online, pe site-ul gym-point.ro, pana inainte de inceperea clasei, in limita locurilor disponibile. Anularea se face pana la ora 16:00 pentru ziua in curs, iar pentru clasele de dimineata, anularea se face in seara de dinainte pana la ora 21:00. Programarile neonorate pot fi considerate sedinte efectuate, iar la trei astfel de abateri, se poate pierde prioritatea la programarea urmatoarelor clase.
 • Daca nu ati efectuat toate sedintele pentru care ati optat, acestea NU se reporteaza pe luna urmatoare.
 • Accesul in sala se poate face si prin Partenerul nostru 7 Card sau alt partener similar cu care noi avem contract, in aceleasi conditii de programare si de respectare a regulamentului intern. Pentru clasele speciale se achita o co-plata de 5 lei/ sedinta. Cursantii 7 Card care se aboneaza constant la Gym Point sunt rugati sa-si achizitioneze cardul salii Gym Point, pentru a avea evidenta acestora si pentru a putea incasa co-plata claselor speciale. Cursantul 7 Card poate participa la o singura clasa pe zi. Daca se doreste sa se participle la doua clase in aceeasi zi, a doua clasa trebuie achitata.
 • Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor este posibila cu compensarea sumei in cauza cu alte servicii la estimarea managerului salii. Costul serviciilor precum si durata lor, a produselor comercializate, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei salii.
 • Renuntarea la serviciile optate din diferite motive ale beneficiarului, atrage dupa sine pierderea sumei achitate..
 • Gym Point isi rezerva dreptul sa isi selecteze clientii care frecventeaza sala noastra.
 • Conducerea salii poate interzice accesul sau indeparta din sala persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membri ai salii, provoaca daune materiale sau de imagine salii etc. In aceste cazuri conducerea clubului poate dispune si anularea abonamentului fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.
 • Cursantii se obliga sa respecte regulile elementare de igiena corporala astfel incat sa nu fie o sursa de disconfort pentru ceilalti membri ai salii.
 • Pierderea cheii de la dulapioarele din vestiare atrage dupa sine plata taxei in valoare de 30 lei.
 • Gym Point nu se face raspunzatoare de pierderea, deteriorarea sau furtul obiectelor personale.
 • Dulapurile din vestiare nu pot fi mentinute ocupate intre doua vizite.
 • Este interzisa efectuarea de fotografii si filmarea in interiorul salii fara acordul conducerii salii.
 • Va rugam sa fiti punctuali/e, deoarece inainte de fiecare antrenament, se face încălzirea care este foarte importantă. De ce? Va incalzesti muschii, incheieturile si va crești pulsul in asa fel incat corpul sa fie pregatit pentru efort. Dacă lipsiti de la ea, instructorul poate sa nu mai permita accesul la ora lui, deoarece Dvs. nu mai lucrati in condiții de siguranța. In cazul in care nu ati mai participat la o clasa de grup, cu antrenor, dorim sa va informam ca este mult mai intensa și solicitanta decât ati crede, iar încălzirea este obligatorie!
 • La accesul in sala membri sunt obligati sa aiba echipament corespunzator fiecarei zone.
 • Va rugam sa aveti la voi un prosop. Atunci când lucrati cu siguranța transpirati, așa ca va rugam ca intotdeauna sa puneti prosopul pe salteaua cu care lucrati, in primul rând pentru igiena dvs. si in al doilea rând pentru ca nu este placut ca persoana care vine sa lucreze dupa, sa se aseze pe transpirație.
 • Accesoriile se duc intotdeauna la locul lor, dupa ce s-a terminat de lucrat cu ele.
 • Sala noastră nu permite accesul fara adidasi de schimb, de aceea consideram important sa va aduceti o pereche de adidasi pe care sa ii folositi doar pentru sala. Asigurati-va ca va simțiti confortabil in ei și ca nu va strâng!
 • Consumul de droguri, medicamente si alte substante ilegale, precum si orice tranzactii cu astfel de produse sunt strict interzise in incinta salii.
 • Este interzis accesul cu animale de companie in sala.
 • Clubul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament si se obliga sa aduca la cunostinta membrilor si clientilor regulamentul in forma actualizata prin afisarea acestuia in interiorul salii .
 • Daca nu va simtiti bine, este important sa va odihniti, asa ca daca prezentati simptome de gripa si raceala sau alte boli infectioase, va rugam sa nu va prezintati la sala.
 • Sala este un loc unde se face sport, asadar daca aveti lucruri de vanzare, mostre, sau materiale publicitare sau daca doriti sa recrutati sau intervievati persoane, va informam politicos ca nu este locul potrivit.
 • Regulamentul de ordine interioara este obligatoriu pentru orice persoana care beneficiaza de serviciile salii, iar conducerea salii isi rezerva dreptul de a lua orice masuri juste fata de cei care nu il respecta, in conformitate cu prevederile de mai sus.

Va multumim,
Conducerea
Z FIT DANCE GYM (Gym Point)

CONTACT

Str Florilor nr. 176 A, Floresti
0745 696 367